onsdag 9. juni 2010

Sanghefte ferdig

det nærmer seg plutselig og med stormskritt... 10 juli er datoen og fremdeles er der en del ting som ikke er på plass. Men nå er i det minste alle store og viktige ting på plass. Var veldig heldig og fikk tak i en meget dyktig fotograf og nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg til den store dagen;-)

Det at den stasjonære pc'n kræsja totalt var en stor strek i regningen, der nå nemlig alle sangene til bryllupet. Men, for en gangs skyld så hadde frøken rotekopp (meg) vært ute med en USB-penn og lagret sangene for en liten tid tilbake. Puh pusta godt og lettet ut når jeg fant den;-)
Nå gjenstår det å bestemme seg for bordpyntingen. Frøken ubestemmelig (meg) har jo endret mening en del ganger her allerede, så det blir spennende å se hva som blir utfallet til slutt. Jeg har i alle fall klart og sneket inn litt råååsa, endelig;-)

Her er bilde av sangheftet. Fant ut at jeg ikke ville ha noen tradisjonell vri (her heller). Det måler ca 10 x 15. Alle kantene på sangene skal også rives og kantene skal svertes. Stemplene fra Stempelglede er jo fortryllende nydelige og jeg synes de passet ypperlig til bryllup- Det lille hjertet er festet på 3D puter oppå stempelet under. Det lille stempelet har jeg fargelagt med Le Plume tusjer. På den måten kom alle detaljene klart og fint frem.


Lille Loppa kommer susende når hun hører at det er bilder på gang. Etter hun var syk så har ikke sofaen vært helt off limits. Så nå har vi fått oss en sofagris...

Sangheftet har blitt pyntet med samme ark som invitasjonene ble laget med. Funderer litt på om sangheftene også skal være bordkort, skrive navnet i hjertet eller lime på en liten tag eller no'...

Disse stemplene fra Stempelglede er bare helt fortryllende nydelige...

Endelig litt råååsa... Siden min tilkommende fikk nesten åndenød av første utkast til invitsjoner og tema for bryllupet måtte det råååsa vike plass. Han ville ikke ha sukkersøtt tema nei. Så da måtte de brune tonene på banen, og maken roet seg ned og fikk normal puls. Nå har jeg endelig funnet ny plass til litt råååsa, og det var godkjent;-) Siden der var klar overvekt av brunt og kremfarge...


Forleden kveld når jeg hadde gått på tur med Loppa og var på vei hjem så var denne nyyydelige himmelen et skikkelig praktsyn. Jeg måtte bare ta bilde. Broen er helt nydelig imot denne himmelen;-)

Beklager at jeg ikke har vært noe flink å kommentere i det siste. lover å komme sterkere tilbake når ting er litt mer på plass;-)

Ha en strålende dag;-)


1 kommentar:

  1. Åhh, de sangheftene er jo bare nyyydelige da ♥♥♥
    Så lekkert med rosa og brunt!!

    SvarSlett