mandag 11. april 2011

Digitale stempel...

Forrige måned kjøpte jeg et par digitale stempel fra Kenny K og fra Sugar Nellie. Nydelige stempler. Jeg har brukt en Epson Stylus skriver og Letraset papir som jeg vanligvis bruker til Touch Markerene. Stemplene fra SN har det gått veldig greit med, men stemplene fra KK "blør" blekket på så fort det blir vått igjen. Litt snodige flekker dukket opp her og der, så her må jeg finne på noe lurt. Gode tips mottas med stor takk;-)

I går var det nydelig vær på vestlandet. Jeg satset hardt på reprise i dag, og i det jeg var kommet et stykke på vei i skogen åpnet alle himmelens sluser seg og regnet pøser fremdeles ned. Akk ja, friskt med tur rett etter jobb en mandag uansett;-) Nå bærer det avsted på dressurkurs i dette nyyydelige Bergensværet;-/


Her kunne jeg, uten problemer, tegne oppå blekket. Ingenting som smittet av.


 Dette var første forsøk på Kenny K sine. De sorte strekene er jo mye mer markerte på disse stemplene. Mulig årsaken ligger der... Alle utskriftene fikk laaaang tørketid (type nesten en måned...)


Her gikk det bedre, men som dere ser, dette er fargelagt mer i "amerikansk stil"...

Ha en super mandagskveld videre folkens!

3 kommentarer:

 1. Eg har og Epson skrivar.. og eg og har vore borti at noko flyt utøve.. kvifor veit eg ikkje.. prøver å vera forsiktig med å tegna på strekane på nokon av digiane..

  Takk for fine ord i bloggen min :)

  SvarSlett
 2. Gosh, så flink du har vært.
  Kjempestilig fargelagt.
  Sikker på at det ikke er Rikke som har slafsa på de stemplene som "blør" ?
  Håper dere har et kjekt dressurkurs...

  SvarSlett
 3. Hei snupp! Takk for besøk! Jeg må si at jeg beundrer at du får til så mye med hobbyen din! Stiiiiiilg!
  God påske, klem, M

  SvarSlett