tirsdag 19. april 2011

Påske og feeerieeee

Endelig... dette har jeg sett frem til kan man si! Jeg har virkelig nytt dagene (min ferie startet fredag) og bare kost meg, sullet og dullet. Sovet og slappet av. Aaah livet er skjønt <3

I dag har jeg virkelig kost meg med kortlaging. Herregud så mye fin inspirasjon der er å finne rundt omkring i blogglandia. Jeg blir jo nesten "månebedotten". I dag har jeg laget litt forskjellige gøyale bretteteknikker som jeg har funnet her. Såvidt begynt på produksjonen til konfirmasjonskortene, og så putler jeg litt på med noen julekort. Disse er ikke heeelt ferdige enda, så jeg poster ikke dem nå.

For en tid tilbake fant jeg noen artige videoer på YouTube med album laget av disse brune papirposene. Jeg måtte jo prøve meg, så jeg har laget ferdig to stykker. Men, og det er et stort men, hehe, jeg har ikke pyntet dem ferdig eller puttet noe i dem foreløpig. Jeg holder på litt over alt om dagen. Godt jeg har god påskeferie og kan styre litt på;-)

Disse to dagene har virkelig værgudene vært snille med oss Vestlendinger, så i dag har jeg (og bikkja) sittet ute i solen og lest (ikke bikkja, hun har bare jaget fugler og "kommentert" alt og alle). Håper dette nydelige været holder seg. Jeg har ingen planer for påsken i år, skal baaaare nyte tilværelsen og slappe av;-)Min skjønne mann har kjøpt ny symaskin til meg <3
Gamle Pfaff ville ikke mer, og ønsket hardt å bli pensjonist. Han ble til slutt hørt,
og inn kom nye Bernette... Sammen skal vi prøve oss på Tildabamser;-)


Andre "normale" pynter sikkert til påske på denne tiden.
Jeg... jeg pynter med råååsa. Bombe;-)


Her i huset stortrives orkideene. Merkelig nok egentlig for de blir "mishandlet" i alle
blomsterentusiasters øyne..


Album nr 1. Forsiden ble ikke akkurat noe videre pen. Den skal få en liten
"extreme-make-over", må bare finne tiden og viljen først. Planen er at denne skal inneholde
 noen av de beste oppskriftene etter mamma;-)


Og så et lite råååsa album:-)


Rååsa inni og... pussig det der


Nå er det vel på tide å komme seg ut for å handle litt til påske.
Takk for besøket
God påske

1 kommentar:

 1. Huåhei...
  Gratulerer med ny symaskin. Den var stiiilig!
  Nå må du snart vise fram syproduktene dine.
  Ja, ikke sant det har vært herlig vær. Men jeg har ikke hatt så mye glede av det. Bihulebetennelse og vondt i halsen. Stakkars meg, jeg synes synd på meg.
  De albumene var bare rålekre.
  Alt bra med Rikke-loppa, eller? Hun har ikke vært spesiellt aktiv på skrivefronten i det siste. Du må be henne ta seg sammen og ikke bare jage bevingede, flygende vesener.
  Hun har da fans der ute !

  SvarSlett