mandag 21. februar 2011

Digitale stempel

Jeg har kjøpt meg et par digitale stempel fra Kenny K. Utrolig tøffe stempel. Men jeg lurer på en ting... Når dere bruker disse digitale, hvordan gjør dere det? Skriver dere ut på spesielt papir? Tenker det er avhengig av hvordan jeg vil fargelegge dem (jeg vil bruke Touch Markers), men kom til å tenke på at blekket i skriveren kanskje har noe å si? Noen som har noen gode erfaringer å dele?

4 kommentarer:

 1. Ser fram til å se svarene du får, for det der har jeg null erfaring med.
  Den dustete skriveren min liker heller ikke papir i litt tykkelse.
  Go' kveld til deg......

  SvarSlett
 2. Takk for linken.
  Lurer på om jeg skal spare meg opp til en ny skriver.
  Og lurer litt på om Letraset ( eller hvordan det skrives) er et godt papir. Kanskje jeg skal prøve det først.... Billigere det !
  Sol og fint i Hardanger óg. Lurer på om jeg skal ta turen ut i frisk luft. Men æsj... må støvsuge litt først. Er ikke det typisk, - er det en dag en ikke er på jobb, så gjør en sånne dustete ting som husarbeid.
  Men må innrømme... setter jeg meg ned i hobbykjelleren, blir det hverken tur eller støvsuging. Hjælp !! Valgets kval....

  SvarSlett
 3. Hei, hei Merethe:O) De stemplene er kjempe kule:) Jeg bruker HP printer, og det funker godt med både Distress og vannfargene mine. Jeg vet mange har problemer med digi pga printer blekket. Når det kommer til papir og markers vet jeg ikke:OI
  Noen liker også å varmebehandle trykket før bruk.
  Lykke til!
  Klemmer fra Nancy;O)

  SvarSlett
 4. Hei på deg :o) Jeg har en Epson foto skriver med blekkpatroner, og Letraset papiret funker helt utmerket til å fargelegge med markers. Det flyter ikke noe utover i det hele tatt.
  Lykke til:)

  Klem :o)

  SvarSlett