tirsdag 30. mars 2010

i støtet...

først vil jeg takke så mye for de skjønne kommentarene;-) Tusen takk, sånt varmer godt.
Siden min lille loppe har vært syk en liten periode så har jeg virkelig fått tid til å produsere litt kort igjen. I det siste har jeg brukt veldig mye tid på ulike bretteteknikker. Noe jeg aldri har pleid å gjøre før, men så morro da,-) der er jo så mye flott inspirasjon å hente rundt omkring i de forskjellige bloggene til folk. Herlig å se så masse flott og kreativt som dere lager;-)

I går ble en liten skuffeeske ferdig montert, den mangler bare litt pynt og "stæsj" før den blir ferdig. I tillegg har jeg begynt på et par påskeegg. Planen var å lage de i fjor, hehe men bedre sent enn aldri har jeg hørt;-)

Disse kortene er laget på bestilling til en skjønn kollega som ville ha bursdagskort og noen bryllupskort...


Stempelet er fra Ladybug og det er malt med Touch Markers. Ark er fra Hobbykroken


Kortet er laget som et mappekort. Plass til penger ol nedi "lommen" Kortet lukkes og holdes på plass med en liten magnet.

Et rååsa (for en overraskelse da gitt) bryllupskort. Ark er fra Nille tror jeg. Har skrådd kantene i front slik at det skal se ut som en port. Stempel fra Ladybug er stemplet på noe jeg har skjært ut med digital kuttemaskin. Stemplet litt svirler i kantene men sølvfarge. Pyntet litt med blomster fra Papirgleder og Hobbykroken. Kortet kan lukkes med en skjønn sløyfe


Litt nærbilde av de flotte blomstene

Dette kortet var utrolig artig å lage. Fant en oppskrift på bretteteknikken i en blogg. Dessverre husker jeg ikke hvor i farta. Ark er fra Papirgleder. Jeg elsker ark med skrift på. Stempel Brud og brudgom er fra Ladybug. Hjertene er fra Stempelglede. Jeg digger disse hjertestemplene og pleier bruke dem på bryllupskort.
Her vises kortet åpent. Beklager at bildet er litt på halv åtte (får ikke snudd det igjen). Innsiden er pyntet med håndlaget papir, mønsterarket og så har jeg limt inn et bryllupsdikt.

Nå må jeg få kommet meg avgårde på hobbybutikken. Mangler litt dill for å holde produksjonen igang her;-)

Tusen takk for at du ser;-)


4 kommentarer:

 1. Åh, wow!! Så lekre kort du har tryllet fram da *dååån* Likte alle jeg :) Flotte farger og detaljer + stilige brette teknikker!!

  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 2. Sååå nydelige kort, og kjempestilige bretteteknikker !
  Ha en fin påske :)

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 3. WOW disse var virkelig nydelige :-) Stilige bretteteknikker, spennede å prøve ut litt forskjellige.
  Ha en flott påske :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 4. Heia navnesøster;))
  Masse nydelige kort du har laga!
  Kjempestilige bretteteknikker.

  SvarSlett