torsdag 14. mai 2009

hagepanner

De siste dagene har det vært nyyydelig sol og flott vær i Bergen. Vidunderlig deilig og grønt og frodig over alt. JEg har ikke produsert så mange kort disse dagene, men jeg og min Silhouette begynner å finne tonen;-) I tillegg fikk jeg plutselig ny jobb, og der har jeg allerede vært to dager. Og sist, men ikke minst, jeg prøver å utvikle grønne fingre!
Og ja, en ting til var der... I juni kommer der en liten firbeint venn som skal dele hus med oss. En "liten" Shæfertispe på 2 år som trenger et fosterhjem (stor fare for at det blir permanent...) Hun har ikke hatt det så bra, men er en herlig liten sprettball-krabat som er blid og glad og meeeget entusiastisk;-)

Her er litt av hva jeg har brukt dette nyyydelige været til...

Hehe det har gått hardt utover de gamle pannene (kjelene) til min trollmann;-)
men se så godt de egner seg som blomsterpotter da...
Dette er noe som har overvintret fra i fjor. Gleder meg til å se hva som kommer opp;-) For dette var en sommerblomst og ikke en staude;-)
Skogstrollet har glemt igjen skoen sin i hagen. Jeg benyttet anledningen til å plante litt i den og...
Denne nydelige potten fikk jeg av min snille trollmann i dag;-) Den har fått en flott rååååsa blomst og passer veldig bra på veggen her

1 kommentar:

  1. Så kreativ du har vært, da:O) Å sååå nydelig den nye potten er! Flink han trollmannen din:O) Gratulerer med ventende familieforøkning, det blir koselig. Gratulerer med ny jobb;O)
    Klem fra Nancy.

    SvarSlett