torsdag 5. april 2012

Påske ;-)

Deilig med litt påskeferie... *flirer* sier jeg som har fri hele tiden;-) Men nå er gubben endelig hjemme noen dager. Da blir det automatisk litt avslapping når pappan kan leke litt med lille nurket også;-)
Planen er å få litt tid til å rydde på hobbyrommet, så får vi se hvor langt det er fra tanke til handling. Har også en del syprosjekter i kø, og masse "kort i hodet" som helst skulle vært ute. *ler* det mangler ikke på ideer:-) For ikke å snakke om på strikkefronten. Der har jeg maaaange prosjekter i kø... døgnet skulle virkelig hatt flere timer! Men jeg skal ikke klage, jeg har noen vidunderlige dager med det lille nurket mitt:-)

I skrivende stund prøver hun febrilsk å hjelpe mamman med å trykke på datan. Datan, og kanskje spesielt, Iphonen min er gode motivatorer for å reise seg eller strekke seg. Hun gjør mye for å få tak på dem to;-) Hun stuper fort og gale etter Iphone, så mor må ha øyne i nakke og skuldre i tillegg til overalt på kroppen ellers;-)

I Stinemors blogg kom jeg over en deilig oppskrift på pannebånd. Vanligvis liker jeg ikke pannebånd, men disse var supre. Jeg har strikket dem både i Drops Nepal, Baby Merino Extra Fine og Eskimo.

Jeg har også strikket en vridd hals fra Pickles. Garnet er helt nydelig, men halsen ble ingen favoritt. Jeg hadde forestilt meg at den skulle bli mer tettsittende. Men altså, det er noe av det mykeste, nydeligste garnet jeg har tatt i. Og fargen, den er nyyydelig. Halsen fikk uansett sin funksjon, den lå i vogna til lille nurket når vi var ute og gikk. Hun elsker fargen og at den lukter mamma <3




Så litt av bildene etter besøk hos fotografen Monica Johansen. Det var en superartig opplevelse. Lille nurket koste seg hele timen, stemningen var avslappet og behagelig. Dit skal vi tilbake!



Mors lille prinsesse hadde noen dager der tunga var ute halve dagen. En nusselig fetter hadde brukt mye energi på å lære henne å gjeipe nemlig <3...






Ha en super påske videre
Stor påskeklem


2 kommentarer:

  1. Åh... så skjønn hun er.
    Hun er nydelig på alle bildene, selvsagt.
    Men jeg falt pladsk for det, der hun sitter oppi kurven. Et fantastisk konsentrert uttrykk på henne der ! Og hun er så morsom med tunga på halv tolv....
    Jeg er imponert over strikkekunskapene dine. Du er flink.
    God påske og klem til vesla og Loppa !!

    SvarSlett
  2. For ei nydelig jente du har!!

    SvarSlett