torsdag 29. mars 2012

Prøver nye ting...

For en stund siden kom jeg over en blogg med en oppskrift på hjemmelaget heklet rangle. Synes den var kanonkul, men siden jeg ikke akkurat kan hekle så ble et satt på "to do-en gang" lista. Så var jeg innom en butikk som hadde slike "rangler" på disken. Siden lille nurket er veldig glad i den ranglelyden fant jeg ut jeg skulle prøve meg på denne oppskriften... I garnlageret hadde jeg også akkurat samme garnsort, den var egentlig tiltenkt et annet prosjekt, og faktisk så rakk den til begge to;-)

Oppskriften fant jeg her

Min rangle lager ikke så mye lyd. Jeg burde nok hatt en større "rangle" inni. Mindre vatt kunne det ikke vært, sa hadde den  blitt helt slappisen *flirer* Mottakeren er nå uansett meget fornøyd. Da var vel målet nådd tenker mor:-)Oppskriften var utrolig grei og lett å følge, til og med for en som ikke kan hekle;-) Og jeg fikk nok pågangsmot til å prøve meg på nåleputen som garnet egentlig var tenkt til... Faktisk så var den også lekende lett, nesten i alle fall. Jeg sliter med å se hvor jeg har vært rundt en omgang og ikke... Så jeg er ikke akkurat dreven enda. Men kanskje en dag??

Oppskriften til nåleputen fant jeg herI går kom mannen hjem fra nok en Danmarkstur. Denne gang hadde han med seg flere svæææære bunter med garn han hadde kommet over. Hvert nøste er på 150 g og det er acrylgarn. Hmm aner ikke hva jeg skal bruke dette til. Fargene ser jo i alle fall veldig lekre ut;-)Nå tenkte jeg prøve pakke den lille sprettraketten i vogna og tralle en trill. Den lille er utrolig full av energi og sprell, liker fremdeles ikke lade på dagtid. Men noen ganger lader hun litt på tur. Tenk å ha den batterikapasiteten da;-) Herlig.
Ha en forfriskende fin dag videre

3 kommentarer:

 1. Så fin rangle og de nåleputene er bare helt supersøte. Må lage sånne en gang

  SvarSlett
 2. Så tøff den var da.
  Og det lekre garnet.
  På 80-tallet hadde jeg flere gensere i de fargene.
  De var dri.. stilige.
  Hehe.. du skrev at du ville se flere bilder fra
  skabberaklet vi har flyttet inn i, men det er ikke flere rom!
  Joda, oppe på "lemmen" er det 4 soverom, men vi har bare pusset opp ett og det er der vi sover. Alle de andre rommene er fulle av pappesker og møbler vi ikke har plass til ned.
  Stua her er vel bare en 5.del av den vi hadde før.
  Men vi har sluttet å snuble i og dunke borti ting nå.
  Rart alt en vender seg til.
  Men jeg trives femdeles ikke.
  Du har sikkert sett den flotte, vide utsikten vi hadde før.
  Her blir jeg kvalt, ser ikke flisa !
  Klem til lille my og loppa !! :)

  SvarSlett
 3. Takk for inspirasjonen til nåleputene:)

  SvarSlett