søndag 22. januar 2012

Godt nyttår...

Rimelig flaut å være sååå treg altså, blir jo værre og værre jeg *fnis* Disse dagene mine flyr avgårde, koser meg glugg ihjel med lille nurket mitt. Den lille prinsessefrøkna sover fremdeles som en dronning og er like blid som dagen er lang <3

Siden jeg også har en mann som jobber fryktelig mye blir det liten tid til denne papirhobbyen. Nå er ikke alt hans skyld da, for jeg må nemlig ha meg en real opprydning på hobbyrommet. Når jeg da er hjemme alene med My'en min så blir det nedprioritert hele tiden *ler* jeg haaaater å rydde i slikt kaos. Må vente til ånden en dag er der.
Imellomtiden strikker jeg mye, det er så lett å ta opp pinnene når My'en ligger ved siden av meg og pludrer og leker. Nå har jeg begynt å strikke litt til dette Amandaprosjektet. For dem av dere som ikke har hørt om det kan dere lese om det her.http://www.amandaprosjektet.org/ Et utrolig givende prosjekt startet av to vidunderlige mennesker som klarte snu sin opplevelse til noe positivt for mange. Jeg beundrer slike mennesker!

Ellers lite nytt å melde egentlig, jeg prøver komme meg litt rundt i bloggland, men er forferdelig dårlig til å legge igjen kommentarer. Prøver hele tiden forbedre meg, men foreløpig ikke blitt veldig flink;-) Herfra kan jeg jo bare bli bedre i alle fall ;-)
ha en super søndag videre

 

2 kommentarer:

 1. Så stor hun er blitt den vesle skrumla di.
  Nydelig frøken.
  Og en stilig ullbukse.
  Vi er på flyttefot, så srapperommet mitt er pakket ned. Skal inn i kårhuset på garden vi drev før, nå er det neste generasjon som driver. Huset er uhorvelig gammelt og vi sliter med oppussing. Vi har solgt huset her og må ut innen 1. mars. Føler at noen puster meg i nakken nå ! Ta deg en tur i bloggen min og se elendigheten....
  En god klem til Rikke fra meg...

  SvarSlett
 2. Herlig liten My!
  Perrex hilser så mye og ønsker seg oppdatering av Rikke-bloggen (storforlangende som han er). Rikke-bloggen ser forresten litt herpet ut, kan det være nettleseren hos oss eller andre årsaker??

  Uansett, mange hilsener fra oss på Tertnes - og en stor kos til Rikke fra Perrex!

  SvarSlett