tirsdag 6. desember 2011

det snør det snør

tiddelibom...
Jippiiiii..... eeeelsker snø! Håper det blir en hvit fin jul i år. Jeg er ganske barnslig når det kommer til snø *ler* og det er jo ekstra gøy med den rare lopperekelhunden i hus, for hun elsker nemlig sneen hun også. Hun står ved altandøren og logrer og ser på snøen utenfor... Lille My fatter nok ganske lite av hva galskapen til mor og hunden dreier seg om... men til neste år satser vi på å smitte henne med vår entusiasme for sneen;-)

Lite nytt på kortfronten enda dessverre, timene strekker ikke helt til. Har en mann som jobber ekstremt mye om dagen. De ble plutselig en del mann i manko, og de gjenværende jobber nå for tre snuter hver. Blæh, rimelig lei av å være jobbenke nå, men hva kan man gjøre??

Lille My vokser som bare juling og det er stor stas å følge henne fra dag til dag. Imponerende mye som skjer bare fra en dag til en annen. Hun er i tillegg så utrolig blid <3 Må si jeg virkelig stortrives i min nye mammarolle;-) Jeg holder på med et lite album til henne, der er bildene fra ultralyden og så tenkte jeg det skulle bli en sånn liten minnebok for henne. Skal legge ut blider etter hvert som den blir ferdig;-)

Forleden dag bakte jeg noen nydelige muffins (eller cupcakes) med nydelig deilig smørkrem på. Steike helledussen så innmari godt det var. Jeg kommer til å legge på meg mangfoldige kilo om jeg fortsetter å bake dem. De var farlig gode. Jeg fulgte oppskriften som var i et Cacas reklameblad. Veldig enkelt og greit.

Ellers har jeg nå fått unna litt av julebaksten, tyske skiver, sjakkruter og sukkerhjerter (men ammetåken førte til at jeg glemte sukkeret, så egentlig er de bare litt mer fancy tyske skiver *smil*). Da baksten var ferdig og klar til å puttes i kakeboksen fant jeg plutselig ingen kakebokser. Lette høyt og lavt og faktis innimellom også, men ingen kakebokser var å finne... Kriseløsningen var å stappe dem i noen tupperware bakeboller til jeg fikk kjøpt meg noen nye fancy kakebokser (ikke helt dem jeg var på jakt etter, men likevel pene). Det løste seg jammen til slutt <3I stedet for å kjøpe ny adventsstake fikk jeg litt inspirasjon av en skjønn venninne... her ble resultatet


De nye flotte kakeboksene. Rikkeloppa ville så gjerne være med...


Muffins med smørkrem. Mitt første forsøk på å lage "fjonge" muffins. Ikke de peneste, men du å du sååå nydelige på smak;-)


Mamman sin lille nurk i råååsa kjole med blåndeunderkjole og tights med blåååånder på... (altså gave)

Nå tenkte jeg at jeg skulle lage pepperkakehus. Barnet sover til en forandring meget søtt (sover vanligvis ikke på dagtid, men sover heeeele natten) så jeg tenkte jeg må utnytte tiden mens jeg har den;-) Så må vi ut i den nydelige snøen og leke litt med Rikkeloppa, som klør i potene av vill begeistring;-)

God tirsdag;-)

1 kommentar:

 1. Åh, så kjekt å "høre" livstegn fra deg.
  Lille My er jammen blitt stor. Vakker liten frøken.
  Og søte, lille, store Rikkeloppa! Så god hun er med søsteren sin.
  Jeg kjenner til det med gubbstøller som bare jobber.
  Husbonden her bor stort sett på jobb og når han er hjemme, bare sover han i en stol, før han karrer seg til sengs.
  Du koser deg hjemme i permisjon, skjønner jeg....
  Og så heldig med en liten som sover hele natten,- selv om det er godt at de tar seg en napp på dagtid og.
  God adventstid til dere.

  SvarSlett