lørdag 26. november 2011

Regnet bøtter ned...

... og her på vestlandet er det lite som minner om første søndag i advent i morgen;-(  Meeen en liten tur på butikken vil nok fort endre på det, alle butikker bugner jo over av juleting og har gjort det en liten stund allerede. I dag står kanskje innkjøp av nye julegardiner på listen, men siden gubbeluren skal være med så er det bare kanskje. Han er ikke akkurat noen tålmodig shopper *ler*.

Nå er i allefall dåpen vel gjennomført, det ble en super dag i nydelige lokaler. Lille nurket til mor, som nå har fått navnet Ranja Elise ble en holden liten dame når det kom til penger og nydelige smykker. Jeg valgte to av mine eldste tantebarn til faddre og min svoger. Det var veldig rørende å se hvor glade alle sammen ble <3 Lille My sov seg gjennom mesteparten av tiden i kirken, og selve dåpsfesten koste hun seg godt med å nyte all oppmerksomheten fra alle;-) Et par bilder til fra den stolte mamman;-)

Nå som dåpskjolen er ferdig håper jeg å få tid til å lage noen julekort. Har sett litt rundt i blogger omkring her, der bugner jo av utrolig mye flott inspirasjon over alt. Klør litt i kortfingrene nå;-)


 Det er et hardt liv å være så liten og skjønn... en aldri så liten høneblund må til innimellom...


 Veldig fornøyd frøken. Ranglen til stolen falt virkelig i smak


 God og varm i bodyen mamman har strikka ;-)


Rikke er som vanlig veldig opptatt av rensligheten til Ranja... Hun måååå bare "susse"

God helg og god 1. søndag i advent;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar