tirsdag 4. mai 2010

Travel uke

med seminar, mye jobbing, mye hundetrening og på toppen en jordfeilbryter som lagde ordentlig kluss i heimen. På søndag var heldigvis ting roet seg litt ned, feil fikset og jeg fikk litt tid til å lage et par kort. Har fått bestilling på et kort til en nyfødt. Det tror jeg faktisk ikke jeg har laget før, så det var litt morro å få testet de nye stemplene. Har også fått bestilling på et kort til dåpsbarn. Hm har ingen stempler til det, men hva er vel bedre en en så solid unnskyldning til å kjøpe flere stempel? *smiler*

Har på disse kortene brukt nye ark fra Ladybug. Litt morsomt, før jeg begynte å lage kort var jeg ikke noen særlig stor fan av bling bling, blonder og sarte pastellfarger. Nå får jeg snart ikke nok..
Jeg har hentet inspirasjon til disse kortene i bloggen til Elsi. Den dama har utrolig mange lekre kreasjoner på samvittigheten;-) Takker for inspirasjon!







Takk for besøket

3 kommentarer:

  1. Ohlala, to kjempe lekre, sarte og nydelige kort ♥♥♥

    SvarSlett
  2. Heisann ♥
    Ble bare en liten loppetur på meg....fant en gammel saks og en sukkerklype.....ikke helt den store fangsten nei :)
    Nydelige kort du har laget!
    Veldig kjekt at du likte gaven og at du får bruk for den ;)
    Kjedelig med sånne ting som går gale, men godt dere fikk fikset det.
    Huff for en dårlig blogger jeg er for tiden :( må vel snart prioritere et innlegg....
    Deilig med soldager....men når jeg kommer hjem fra jobb er det ikke mere sol på min lille altan :( utrolig kjedelig....derfor blir det en del farting rundt til venner som har sol etter kl 5 :)
    Kose deg med kortlaging!
    Klem fra Maja

    SvarSlett
  3. Dette var nydelig Merehte :-) Herlig motiv på det øverste, nydelige farger.
    Og stilrent og flott det under.
    Tusen takk for veldig koselig hilsen i går, den varmet; det er absolutt ikke gøy å være syk. Men men er jo ikke ofte, så man skal ikke klage.
    Ha en din kveld!

    Klem Guro

    SvarSlett