lørdag 22. mai 2010

Et par kort og noen invitasjoner

Go måååren og go lørdag godtfolk;-)
Har, nok engang, vært litt stille på min front. Jeg er tydeligvis ikke så utrolig flink til dette med å blogge regelmessig kan man si! Men men, pytt sann, jeg prøver nå;-) Innsatsen teller vel litt? I det siste har tiden blitt spist opp av hund og hundetrening, og i tillegg litt bryllupsforberedelser. Det er plutselig ikke så fryktelig lang tid igjen gitt. Men nå er nå invitasjoner sendt i alle fall;-)

Har laget et dåpskort, eller rettere sagt, en dåpssko til en kollega. Har aldri prøvd dette før, en synes denne lille skoen var nusselig skjønn;-)


Siden der ikke var noen plass til å skrive, så lagde jeg en liten "papirrull" med sløyfe på, så man kan skrive en liten hilsen;-)
Og så er det plass til å putte papirrullen oppi skoen


På undersiden fant jeg plass til å skrive et lite dikt;-)

Dette var et lite enkelt kort til en kompis som fylte år. Vi feiret for øvrig dagen hans med å se Marianne Hopes "Drit i å danse". Kanonforestilling (seff, dama er jo Bergenser...)
Her er et par av invitasjonene. Endelig ferdige og sendt avgårde. Jeg har bestemt og ombestemt meg sikkert et tonn med ganger. Nå ble de endelig ferdige, myye takket være god hjelp hos Hobbykroken i Bergen. Der fikk jeg tak på dette nyydelige mønsterpapiret.

Men nå er det på tide å få i seg litt frokost og komme seg avgårde på en liten tur til byen. Har besøk av min svoger og svigerinne og vi jentene skal ha oss en liten bytur.. (les; tur på hobbybutikker og bare jentedilldall)

Ha en strålende lørdag og pinsehelg;-)

1 kommentar:

  1. Dette var lekkert alt sammen.
    Utrolig søt den skoen da...

    SvarSlett