søndag 14. juni 2009

en deilig søndag


fremdeles lite kreativt fra denne fronten gitt, tiden har ikke strukket helt til enda;-) Det blir stort sett fire turer om dagen med sprettball-Rikke og da forsvinner mye tid vekk. I kveld har jeg et lite håp om å få satt meg ned og laget et par kort. Jeg har nemlig vært ute og snopt litt "stæsj" (ja det har jeg klart å få tid til *ler*)

Neste uke regner jeg med at det blir mye og god tid, for da er det nemlig skoleferie. Siste månedene har jeg jobbet som lærervikar og lærerassistent på en ungdomsskole. Det har vært en spennende tid. Jeg var litt skeptisk før jeg takket ja, men du og du for et givende arbeid dette kan være. Jeg leker litt med tanken på å ta et par pedagogiske fag, for da kan jeg i tillegg til ingeniørutdannelsen få en lærerutdannelse. Får bruke litt av sommeren til å tenke;-) Hehe en stor fordel er jo virkelig denne sommerferien som lærerene får, men lønnsmessig er det jo lite gunstig i forhold.

I dag får vi besøk av en fra dyrebeskyttelsen (som også er min gode venninne) som skal komme å se på vidunderet av en rampunge (Rikke). Det er godt vi har en organisasjon som dem som tar seg av slike tilfeller som Rikke og sørger for at de får en ny start på livet;-)

Men nå skal jeg ut i hagen, for solen skinner nemlig i Bergen i dag og det er deilig å bare nyte disse dagene utendørs....


Håper alle får en strålende søndag

5 kommentarer:

 1. Takk for koselig besøk:O) Ha en strålende søndag!
  Klem, Nancy.

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at den herlige voffsen opptar all din tid nå;)
  Deilig når solen skinner og gir bra varme;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Hei Merethe:O) Håper alt står bra til med dere.
  Titt innom bloggen min, det ligger noe å venter på deg. Håper du liker den;O)
  God helg.
  Klem, Nancy.

  SvarSlett
 4. Hei Merethe.
  Tusen takk for gode fine ord:)
  Det varmer i en tung hverdag.
  Jeg ønsker deg en kjempefin sommer med mange gleder.
  Klem fra merete.

  SvarSlett
 5. Fiiiiiine 4fotingen :)
  Kos deg med henne og nyt sommerferien!
  Klem fra Maya:)

  SvarSlett