søndag 15. februar 2009

enda en helg snart forbi

skal si tiden flyr fort om dagen...

Det er litt av en overgang fra å være fulltidsstudent med deltidsjobb til å bli deltidsstudent med fulltidsjobb. Puh, men det går seg vel til med litt øvelse.

Har hatt en kjempeflott helg. Første lønn ble feiret på restaurant med min kjære forlovede, og han ble godt fornøyd og god og mett. Litt nye klær ble også kjøpt. Og en bok jeg har ønsket meg leeeenge, nemlig Maskeball!. Det er helt utrolig hva den damen klarer å trylle frem fra noen trådsneller.

Et par nye stempler fikk jeg også kjøpt, så nå sitter jeg her og skal lage et par litt forsinkede Valentines kort. Det har dessverre ikke blitt noe særlig kortlaging etter jul, dagene har flydd avgårde siden januar.

Fremdeles er der nydelig fin snø i Bergen. Jeg har vært ute og tatt masse flotte og artige bilder. Det er så vakkert å se hva Moder Natur skaper.
I går var jeg og min kjære en tur i Eikedalen og prøvde ut de nye Carving skiene våre. Været og forholdene var flotte og det var en strålende deilig dag. Jammen blir man trøtt av så mye frisk fjelluft;-)

Nå skal jeg sette igjang med kortene, og når jeg får "moderpc'n" tilbake fra reperasjon så skal det endelig komme litt bilder inn her i bloggen min...

Fortsatt god søndag;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar