mandag 23. mars 2009

Mandag og ny uke... igjen


jøss som tiden flyr om dagen...
Dagene blir lysere og lysere og solen titter mer frem selv i Bergen;-) Det har blitt mye turgåing i det siste. Formen må jo forbedres til sommerens sesong (haha) og så er det så vidunderlig deilig å traske i skogen om dagen. Nydelige farger og absolutt stillhet. Det er rett og slett balsam for sjelen.


På jobben er det ikke så alt for mye å gjøre om dagen, så nå har jeg egentlig noen drømmedager. Jeg sitter og leker meg med CS3. I tillegg har jeg fått lekt litt med et speilreflekskamera. Dvs, egentlig skulle jeg ta noen bilder til en prosedyre jeg har laget, men jeg fikk jo litt tid til "dilldall" også... Må si jeg liker digital speilrefleks. Og nå som jeg har gitt min kjære far mitt (vanlige) speilrefleks så kan jeg jo "forsvare" bruk av penger på nytt digitalt;-)
(merethelogikk på sitt beste dette her...)

I helgen var jeg ute på en liten shoppingtur. Faktisk den mest økonimiske jeg har hatt på ekstremt lenge... Var så heldig å finne en dressjakke og en kjole til den totale sum av kr 150,- Da er det gøy å handle.....

Nei, nå er det på tide å komme seg hjem fra jobb. Solen skinner nydelig her i Bergen (akkurat som den pleier), så da får en komme seg ut og gått en tur... Det blir en flott start på uken;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar