søndag 19. februar 2012

god formiddag

I dag skinner solen nydelig i Bergen by... Ingen ting er nydeligere enn Bergen i solskinn;-) Jeg og lille My begynner endelig bli frisk, så i dag vurderer mor hardt å ta seg en tur til byen, trille lille My og drikke deilig kaffelatte fra Kaffehuset Friele mens hun trasker mot narvesen og en ny ladning med blader;-) Rett før jul bestilte jeg masse deilig garn fra Pickles. Etter å ha letet langt om lenge etter disse multifargede garnene (jeg er ikke sååå flink til å lete tydeligvis) datt jeg tilfeldig innom siden til Pickles. Det geniale er at man kan kjøpe oppskrift til bare det man vil ha. Og som en garnpakke. Ganske enkelt genialt;-)

Jeg kjøpte til en strikkejakke og til noe som heter Osloanorakken. Begge to til lille my. Garnet er utrolig mykt og deilig, det er Albuelita Baby Merino...Jeg brukte det multifargede garnet på lommene også, da ble jakken litt sprekere;-)

Og fredag 13 fikk en venninne av meg en nydelig liten gutt. Han fikk en superdeilig body strikket fra boken En myk start. Bodyen heter Fuglemammas omslagsbody og er strikket i Dale Babyull... Mottakeren var veldig fornøyd;-)
Ja og i skrivende stund ble byturen skrinlagt, det snør nå fra alle kanter! Da tenker jeg at jeg heller prøver ut en av oppskriftene fra den nydelige bloggen Passion4Baking;-)
God søndag
 

1 kommentar:

  1. Så flott strikking...


    Vil anbefale deg å ta turen innom Papiravisen ;)

    SvarSlett