torsdag 17. desember 2009

årets julekort sendt

og deilig var det å få dem avgårde innenfor fristen for en gangs skyld. Men til neste år så tror jeg at jeg bør prøve å huske på at de kanskje kan ha litt mindre "tung" pynt, så jeg slipper bli ruinert på å sende dem;-)

Et par mottakere har allerede blitt meget så fornøyde og takket uttrykkelig mange ganger. Da er det morro å sende flere ganger. Min kjære krever også eget julekort, han synes det bare er rett og rimelig at jeg lager ett spesielt til ham. Så det har jeg igjen å lage.

Som vanlig, så glemte jeg å ta bilde før jeg puttet kortene i plastkonvoluttene, så bildene er det så som så med kvaliteten på. At man aldri lærer???

Kun tre dager igjen til flytting nå, så her står det meste på halv åtte. Men jeg tenker det skal bli jul lell. Min snille pappa har vært ute og kjøpt en svær edelgran som får plass i den nye store stua. Det skal bli en sann lykke å ha plass til stort juletre igjen, det er maaange år siden sist. Og ikke minst plass til å gå rundt juletreet, eller, slippe å kræsje i det hver gang du skal bevege deg;-)

Det spørs om bloggeaktiviteten (ikke at den har vært så veldig mye å skryte av hittil) dabber litt av, vår kjære internettleverandør har klart å rote til hele bestillingen. Så der er en stor fare for at vi er uten internett i 5 uker. Usk, det kommer til å bli meget hardt, men men, må gjennom det.

Må bare beklage dette sidelengsbildet, men det nekter å stille seg rett vei! Hm... jaja. Stempel og papir er fra Papirgleder/Ladybug. Malt med Touch Markers

Et lite "trekkspillkort" Disse er morro å lage. Stempel og ark fra Papirgleder/Ladybug. Den stemplede lyktestoplen har jeg fått, så jeg aner ikke hvor den er fra

Stempel fra Papirgleder/Ladybug (julenissen) og Kreativ Hobby (txt). Ark og pynt er fra Papirgleder/Ladybug. Malt med Touch Markers.


Stempel fra Magnolia og Kreativ Hobby. Ark og pynt fra Papirgleder. Malt med Touch Markers.

Stempel fra Ladybub (nissen) og Kreativ Hobby (txt). Stempeltrykk er malt med Touch Markers. Alle papir fra Papirgleder


Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år

Satser på frisk bloggeaktivitet på nyåret fra mitt nye hobbyrom;-)

3 kommentarer:

 1. Heisann :)

  Skjønner godt at mottagerne av de her kortene ble fornøyde ja. De er jo bare rååå flotte ♥♥♥

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Åhhh så mange herlige og nydelige julekort!!
  Hihi, er ikke bare du som blir ruinert av postens-porto *dåne*
  Ønsker deg ett riktig godt og kreativt nytt år!
  Klem fra Maya:)

  SvarSlett
 3. Herlige julekort :-)
  Likte spesielt godt trekkspillkortet, herlig lite landskap du har laget!
  Klem

  SvarSlett