torsdag 24. juni 2010

Blogcandy hos Kristine

En enorm og nyyydelig candy som jeg bare måtte hive meg på...
Denne går til 25 juli. I tillegg til masse nydelig i candyen får man også de nye arkene Kristine designer, disse lanseres 25 juli. Blir spennende å se... Heng deg på;-)



onsdag 23. juni 2010

sommerferie og et par telys kort

*Da erklærer jeg sommerferien for åpnet*
I tillegg nyydelig vær i Bergen i dag, kan neppe bli bedre. Litt grilling i nye partyteltet, en deilig deilig dag:-)

Jeg har laget et par nye telys kort til en skjønn kollega. Hun ville ha dem til å gi til to klubbvenninner, som en liten sommergave. Er ikke det koselig?



Legger dere merke til den flotte fryseboksen i bakgrunnen *ler* Bildene ble ganske mørke, kortene var ikke ferdig før kl halv ett i natt. Ikke mye dagslys igjen da nei



Arkene er fra Ladybug, stempel fra Kort og Godt og de gamle bildene er fra et samleark fra Minnehjørnet. De har jeg hatt liggende en stund, endelig fikk de sin mulighet.

Ha en fortsatt strålende jonsokfeiring;-)

mandag 21. juni 2010

aaah det er snart sommerferie...

og en av de desidert største fordelene med å jobbe på skole er den laaange sommerferien;-)
Skjønt, jeg har ikke heeelt klart å bestemme meg for om jeg skal fortsette etter sommeren eller om jeg skal søke jobb som ingeniør igjen. Uansett så skal jeg ha en deilig ferie å bestemme meg på.
Nå får jeg jo også god tid til de siste bryllupsforberedelsene. Nå om dagen går det i øving på å sette opp blomster til borddekorasjonene. *kremt* jeg ble ikke født med grønne fingre, men gjør noen tapre forsøk. Slo heldigvis fra meg å lage brudebuketten selv. Kjolen er aaalt for fin til at jeg skal sulle sammen en halvgjort bukett. *flirer* fotografen ville sikkert protestert og ikke latt den være med på bildene...

I går gikk jeg og min kjære lettere amokk på blomsterbutikken. Der var så mye fine blomster som bare *måtte* være med hjem... Overraskende (haha) nok så var der myye råååsa blomster gitt. Merkelig det der...

I dag er det innkjøp av paviljong som står for døren. Min kjære har ønsket seg en såå lenge at nå er det på tide. Det er jo også litt kjekt å pynte litt opp i nye huset også da. Her kommer vi nok til å slå gode lange røtter;-)

Et par bilder av gårsdagens planteøkt...

 Jeg eeelsker georginer... Fant i fjor ut at om jeg planter dem i glatte krukker eller i de gamle kasserollene til min kjære, så kommer ingen stygge brunsnegler for å spise dem.


 En liten balje måtte også få blomster, en georgine og en gul spansk margeritt...


 Veeeldig fornøyd med denne. Spesielt med den stooore georginen (dahlia). Aner ikke hva de andre heter, men de var fiiine...


 Veldig fornøyd med meg selv her, to forskjellige hengeplanter, en georgine og en som jeg ikke aner hva er *ler* men fin var den...


Enda en spansk margeritt, her i selskap med en hvit blomst som ligner på en prestekrage. Oi oi så flink jeg er med blomsternavn...

Min gode lille hjelper. Hun fant denne potten meget fin til å ha på hodet og løp rundt med denne;-)

Ha en strålende fin dag i solen

søndag 13. juni 2010

CCT Challenge 116 - Anything but Square!

Well, it's about time to try a CCT challange again, been a while since my last entry...

This time I've made a card that holds small candle lights (not quite sure what the term is in english...)
The papers is actually from the lovely stack of papers that I won in a CCT challange;-)
This is a color full card, somewhat unusual for me these colors. Nevertheless i really liked the colors together.
The sentiment reads : " good friends are angels who lifts you up when we forget to fly" and on the inside: " have a fantastic day". To match the color on the card, I used red candles.
Thanks for watching and have a great day;-)

***

Vel, da var det på høy tid å prøve seg på en CCT challange igjen. Begynner å bli en stund siden sist...

Jeg fant en tutorial i en blogg for dette telys kortet, husker dessverre ikke hvor akkurat nå...
Papiret jeg har brukt er fra en stor pakke med papirer jeg vant i en CCT challange for en tid tilbake.Dette er et meget fargerikt kort for meg, litt utenfor min vanlige "stil", men jeg synes fargene virker bra sammen;-) For å matche kortet har jeg brukt røde telys. Det nydelige stempelet på utsiden er fra Papirloftet, stempelet på innsiden er fra Kort og Godt.







Takk for at du ser, ha en fantastisk dag;-)

torsdag 10. juni 2010

Dagens beste???

å jo bare le egentlig...
Her har jeg laget et kort til en utfordring... *ler* det store spørsmålet er bare hvilken utfordring?? Den finner jeg nemlig ikke igjen *flirer godt*. Jeg har hørt om ammetåke, men lurer på om det finnes noe som heter bryllupståke? Det er bare rot og tåke i topplokket om dagen, glemmer alt mulig som ikke er skrevet ned og føler på generell basis at hjernen har tatt en form for ferie eller er ute av drift. *ler* jaja, i dag er det bare en mnd igjen til bryllupet, satser på at ting går tilbake til "normalen" når alt er vel gjennomført;-)

Så til kortet, stempel er fra WOY og er fargelagt med Touch Markers. Arket er jeg usikker på hvor er fra, det var en liten rest. Har brukt borderpunch fra MS og pyntet med litt sløyfe. På innsiden har jeg stemplet noen swirler (husker ikke hvem de er laget av) og så har jeg laget en liten lomme hvor man evt kan ha penger eller noe annet;-)






I dag har jeg fri så jeg tenkte jeg skulle prøve få unna litt husarbeid og så skal jeg sette meg ut i solen med touch markerne og fargelegge noen stempeltrykk,-) Kanskje jeg klarer å sitte iro lenge nok til å få litt farge;-) Kan jo ikke gå i ett med brudekjolen *flirer*

Ha en strålende dag;-)


onsdag 9. juni 2010

Sanghefte ferdig

det nærmer seg plutselig og med stormskritt... 10 juli er datoen og fremdeles er der en del ting som ikke er på plass. Men nå er i det minste alle store og viktige ting på plass. Var veldig heldig og fikk tak i en meget dyktig fotograf og nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg til den store dagen;-)

Det at den stasjonære pc'n kræsja totalt var en stor strek i regningen, der nå nemlig alle sangene til bryllupet. Men, for en gangs skyld så hadde frøken rotekopp (meg) vært ute med en USB-penn og lagret sangene for en liten tid tilbake. Puh pusta godt og lettet ut når jeg fant den;-)
Nå gjenstår det å bestemme seg for bordpyntingen. Frøken ubestemmelig (meg) har jo endret mening en del ganger her allerede, så det blir spennende å se hva som blir utfallet til slutt. Jeg har i alle fall klart og sneket inn litt råååsa, endelig;-)

Her er bilde av sangheftet. Fant ut at jeg ikke ville ha noen tradisjonell vri (her heller). Det måler ca 10 x 15. Alle kantene på sangene skal også rives og kantene skal svertes. Stemplene fra Stempelglede er jo fortryllende nydelige og jeg synes de passet ypperlig til bryllup- Det lille hjertet er festet på 3D puter oppå stempelet under. Det lille stempelet har jeg fargelagt med Le Plume tusjer. På den måten kom alle detaljene klart og fint frem.


Lille Loppa kommer susende når hun hører at det er bilder på gang. Etter hun var syk så har ikke sofaen vært helt off limits. Så nå har vi fått oss en sofagris...

Sangheftet har blitt pyntet med samme ark som invitasjonene ble laget med. Funderer litt på om sangheftene også skal være bordkort, skrive navnet i hjertet eller lime på en liten tag eller no'...

Disse stemplene fra Stempelglede er bare helt fortryllende nydelige...

Endelig litt råååsa... Siden min tilkommende fikk nesten åndenød av første utkast til invitsjoner og tema for bryllupet måtte det råååsa vike plass. Han ville ikke ha sukkersøtt tema nei. Så da måtte de brune tonene på banen, og maken roet seg ned og fikk normal puls. Nå har jeg endelig funnet ny plass til litt råååsa, og det var godkjent;-) Siden der var klar overvekt av brunt og kremfarge...


Forleden kveld når jeg hadde gått på tur med Loppa og var på vei hjem så var denne nyyydelige himmelen et skikkelig praktsyn. Jeg måtte bare ta bilde. Broen er helt nydelig imot denne himmelen;-)

Beklager at jeg ikke har vært noe flink å kommentere i det siste. lover å komme sterkere tilbake når ting er litt mer på plass;-)

Ha en strålende dag;-)