lørdag 29. mai 2010

Lørdag

God morgen;-)
Det kommer dessverre ikke noe fine bilder her nå, for datan som alle bildene er på har fått en mystisk sykdom, og nekter å samarbeide. Og jeg tenker med meg selv, er det muuuulig?? Jeg har ikke sikkerhetskopiert noe der på en liten evighet;-( Egentlig var den nesten pensjonert, skulle bare brukes til å spille musikk fra. Men, siden den nye bærbare ikke oppfører seg som den burde, så ble den gamle tatt i bruk. Siden det bare var en midlertidig løsning (som viste seg å vare ganske lenge) så har alle tanker om å sikre innhold på cd ol vært helt fraværende;-( Jaja pyttsann, satser på det er mulig å hente alt ut for en som virkelig  har peiling.
Holder også på med noen nye prosjekter, men det går rimelig tregt. Lille loppis har vært syk igjen. Så siden onsdag har all tid gått med til å passe på og stelle lille nurket til mor. Siden lille loppa har vært syk så har hun fått sove i sofaen OG i sengen til mor. Skjønt papsen var ikke så veeeldig begeistret for alle hundehårene i sengen;-)

Ønsker alle sammen en nydelig fin lørdag.

lørdag 22. mai 2010

Et par kort og noen invitasjoner

Go måååren og go lørdag godtfolk;-)
Har, nok engang, vært litt stille på min front. Jeg er tydeligvis ikke så utrolig flink til dette med å blogge regelmessig kan man si! Men men, pytt sann, jeg prøver nå;-) Innsatsen teller vel litt? I det siste har tiden blitt spist opp av hund og hundetrening, og i tillegg litt bryllupsforberedelser. Det er plutselig ikke så fryktelig lang tid igjen gitt. Men nå er nå invitasjoner sendt i alle fall;-)

Har laget et dåpskort, eller rettere sagt, en dåpssko til en kollega. Har aldri prøvd dette før, en synes denne lille skoen var nusselig skjønn;-)


Siden der ikke var noen plass til å skrive, så lagde jeg en liten "papirrull" med sløyfe på, så man kan skrive en liten hilsen;-)
Og så er det plass til å putte papirrullen oppi skoen


På undersiden fant jeg plass til å skrive et lite dikt;-)

Dette var et lite enkelt kort til en kompis som fylte år. Vi feiret for øvrig dagen hans med å se Marianne Hopes "Drit i å danse". Kanonforestilling (seff, dama er jo Bergenser...)
Her er et par av invitasjonene. Endelig ferdige og sendt avgårde. Jeg har bestemt og ombestemt meg sikkert et tonn med ganger. Nå ble de endelig ferdige, myye takket være god hjelp hos Hobbykroken i Bergen. Der fikk jeg tak på dette nyydelige mønsterpapiret.

Men nå er det på tide å få i seg litt frokost og komme seg avgårde på en liten tur til byen. Har besøk av min svoger og svigerinne og vi jentene skal ha oss en liten bytur.. (les; tur på hobbybutikker og bare jentedilldall)

Ha en strålende lørdag og pinsehelg;-)

lørdag 8. mai 2010

Sukkersøtt utfordring 83 - Til lykke med dagen

Nå er det på tide å være med i en ny Sukkersøtt utfordring. Alt for lenge siden sist nå.
Har snopt et nytt WOY stempel, synes denne lille musa er så innmari herlig. Var ikke fullt så enkel å fargelegge, men de sier øvelse gjør mester;-) I tillegg har jeg jo fått brukt min nye MS punsh, utrolig artige verktøy dette!

Arket har jeg fått av min skjønne svigermor, aner ikke hvor det kommer fra dessverre. Rammen rundt motivet er fra Kort og Godt, samme med gratulasjonsstempelet. På innsiden har jeg laget en liten lomme hvor man kan putte en aldri så liten pengegave;-)



Nå må jeg ut og nyte det fine været litt, så lenge det varer
Ha en strålende fin lørdag og takk for besøket;-)


tirsdag 4. mai 2010

Travel uke

med seminar, mye jobbing, mye hundetrening og på toppen en jordfeilbryter som lagde ordentlig kluss i heimen. På søndag var heldigvis ting roet seg litt ned, feil fikset og jeg fikk litt tid til å lage et par kort. Har fått bestilling på et kort til en nyfødt. Det tror jeg faktisk ikke jeg har laget før, så det var litt morro å få testet de nye stemplene. Har også fått bestilling på et kort til dåpsbarn. Hm har ingen stempler til det, men hva er vel bedre en en så solid unnskyldning til å kjøpe flere stempel? *smiler*

Har på disse kortene brukt nye ark fra Ladybug. Litt morsomt, før jeg begynte å lage kort var jeg ikke noen særlig stor fan av bling bling, blonder og sarte pastellfarger. Nå får jeg snart ikke nok..
Jeg har hentet inspirasjon til disse kortene i bloggen til Elsi. Den dama har utrolig mange lekre kreasjoner på samvittigheten;-) Takker for inspirasjon!







Takk for besøket