mandag 29. juni 2009

aaah sommer og sol

og ferien nytes til det fulle;-)
Til og med i Bergen skinner solen som bare det. I går ble årets første bad tatt! Det er ikke verst for en "vassfis" som meg (les: badepingle). Man kan trygt si at FRISKT er ordet som beskriver opplevelsen best... Prøvde få min firbeinte datter til å svømme, men det synes frøkna lite om foreløpig. Hun går mer en villig uti vannet, men bare så langt som hun kan gå. Når fotfestet forsvinner så tar hun båndet i munnen og rømmer på land igjen.
Lite kreativt foreløpig, men har et par prosjekter som skal bli gjennomført de nærmeste dagene håper jeg;-)
Denne telleren på siden min lurer jeg på om er litt ute av kurs, eller kanskje jeg har stilt den helt feil?? I følge Norsk Skrapptopp så er der flere sidevisninger på mine sider enn hva telleren min påstår. Jeg tror jeg stilte den på unike sidevisninger (ikke skal telle samme IP adresse mer enn en gang). Hva har dere andre satt deres til? Unike visninger eller alle visninger?
Nei, nå må jeg få kroppen ut i solen igjen... holder på med prosjekt "bli brun på bena". Der skjer mye på den festlige fronten i sommer, og bena hadde hatt godt av litt sol til den nye hvite sommerkjolen...
Håper alle har en strålende dag og kan nyte finværet

torsdag 25. juni 2009

Awards

jeg er så heldig at jeg har to nydelig flotte bloggvenner som har gitt med awards... Dette er to skjønne damer som ofte er innom og legger igjen koselige kommentarer hos meg, og som jeg setter stor pris på;-)

Hos Nancy har jeg fått denne awarden

Den står for "Great attitud and gratitude",og skal leveres videre til 5-10 andre som fortjener den. Jeg vil gi denne videre til

Maja

Maya

Merete

Den andre awarden har jeg fått fra Maja, en herlig dame som har interiørbloggem Majas... Ta turen innom og finn mye fin inspirasjon;-)

Denne vil jeg gi videre til Nancy, for mange oppmuntrende ord og fine kommentarer;-) Rett og slett fordi hun er så god...

Håper alle har hatt en strålende dag... I Bergen har vi hatt sommer i dag, med 25 grader;-)


tirsdag 23. juni 2009

A Spoon Full of Sugar #57





A Spoon Full of Sugar har Challange #57 - Weddings

Jeg har allerede laget et bryllupskort tidlig i mai. Jeg frekker meg litt og bruker det i denne utfordringen her;-)
Stempel er Grunge Heart Collection fra Stempelglede, mønsterpapir er fra Nille.
Takk for at du ser;-)

A Spoon Full of Sugar har Challange #57 - Weddings
I already made this wedding card when I saw this weeks challange.

Stamps are from Stempelglede - Grunge Heart Collection
Thanks for watching;-)


mandag 22. juni 2009

WOY challange 35




Endelig litt nytt kreativt fra denne fronten også;-)
Takker for alle fine kommentarer fra dere;-)

Fant ut at det var på tide med en ny WOY challange igjen. Denne uken var det Paper Piecing som var oppgaven. Har gjort et lite tappert forsøk, men er ikke helt overbevist om denne piecingen holder standarden;-)

Motivet er WOY som er malt med Le Plume. Tekststempel er fra Kreativ Hobby og Papirloftet. Svirler fra Autumn Leaves. Her fikk jeg også prøvd min nye Martha Stewart punsh, endelig fikk jeg meg en sånn jeg og;-)
Min Silhouette har kuttet ut "panelene"
.................
It's time to try another WOY challange, it has been a while since my last entry.
This weeks challange was paper piecing. I'm not quite convinced that my piecing technique is up to date;-)

Stams are from WOY, Kreativ Hobby, Papirloftet and Autumn Leaves. Colored with Le Plume. And I finally got to try out my new Martha Stewart punsh;-) The panels are cut out using Silhouette.

Thanks for looking;-)

søndag 14. juni 2009

en deilig søndag


fremdeles lite kreativt fra denne fronten gitt, tiden har ikke strukket helt til enda;-) Det blir stort sett fire turer om dagen med sprettball-Rikke og da forsvinner mye tid vekk. I kveld har jeg et lite håp om å få satt meg ned og laget et par kort. Jeg har nemlig vært ute og snopt litt "stæsj" (ja det har jeg klart å få tid til *ler*)

Neste uke regner jeg med at det blir mye og god tid, for da er det nemlig skoleferie. Siste månedene har jeg jobbet som lærervikar og lærerassistent på en ungdomsskole. Det har vært en spennende tid. Jeg var litt skeptisk før jeg takket ja, men du og du for et givende arbeid dette kan være. Jeg leker litt med tanken på å ta et par pedagogiske fag, for da kan jeg i tillegg til ingeniørutdannelsen få en lærerutdannelse. Får bruke litt av sommeren til å tenke;-) Hehe en stor fordel er jo virkelig denne sommerferien som lærerene får, men lønnsmessig er det jo lite gunstig i forhold.

I dag får vi besøk av en fra dyrebeskyttelsen (som også er min gode venninne) som skal komme å se på vidunderet av en rampunge (Rikke). Det er godt vi har en organisasjon som dem som tar seg av slike tilfeller som Rikke og sørger for at de får en ny start på livet;-)

Men nå skal jeg ut i hagen, for solen skinner nemlig i Bergen i dag og det er deilig å bare nyte disse dagene utendørs....


Håper alle får en strålende søndag

lørdag 13. juni 2009

Women's delight - blog candy


Utrolig mye flott i denne nye kolleksjonen til Wiff of Joy. Nye stempler som kommer for salg fra 14 juni. Hele den nye kolleksjonen kan du se hos Wiff of Joy

Katharinas blogcandy inneholder to overraskelsespakker med stempler fra WOY Wedding og WOY Baby. Utrolig flott kolleksjon... De heldige vinnerene vil bli trukket søndag 15 juni kl 21

Women's Delight Blog Candy:
Katarina is giving away 2 surprise packages filled with stamps of the new Whiff of Joy Wedding and Baby collection designed by Elisabeth Bell. The lucky winners will be chosen on Sunday, June 15th 9 pm GMT +1

mandag 8. juni 2009

litt stille fra denne fronten

travle mai har fortsatt ut i juni gitt. Blitt dårlig med tid til kortlaging om dagen. Den nye lille "datteren" i hus legger beslag på mye av tiden. Men sånn må det nesten bli. Hun har en litt ugrei fortid og dette medfører mye tid som brukes for å få henne trygg og god. Vi har også allerede begynt på dressurkurs. Det er veldig trivelig med alt dette livet i heimen (hun går nå for sprettballen), men jeg merker at hobby har forsvunnet litt i bakgrunnen. Det tar seg vel snart opp tenker jeg;-)

Rikke har fått sin egen blogg. Tenkte det ble greiest så slipper jeg å blande hund og kortlaging.

Rett før jeg reise til Scotland fikk jeg en award av Nancy. Igjen tusen takk;-) Bloggen hennes er faktisk virkelig verdt et besøk, den dama er kreativ til 1000;-)



Jeg er litt sen med å gi den videre. Jeg har valgt meg ut tre stykker basert på fine kommentarer og mye inspirasjon;-)



Maya

Kari

Merete

Håper alle får en strålende fin dag videre;-)



tirsdag 2. juni 2009

nå er det bare et par timer igjen...

og så kommer lille Rikke i hus...
Dyrebeskyttelsen har lagt ut noen flotte bilder av henne som dere kan se her...
Jeg klarte ikke dy meg, så jeg "stjal" et par bilder av rampungen som dere kan se her. Hele historien hennes får dere ved å klikke på linken.



I følge hundetreneren både ser hun ut, og oppfører seg som en ekte shæferdame;-)