fredag 29. mai 2009

travel mai

Mai har jammen vært en travel måned. Ny jobb med mye nytt å sette seg inn i har også vært med å bidratt til lite blogging, bloggbesøk og kortlaging. Satser på å komme sterkere tibake i juni;-)
Jeg har vært så heldig å hatt en fem dager i Scotland. Dette er et land som virkelig må besøkes. Vi var i hovedstaden Edinburgh, i Sterling og i Aberdeen. Et utrolig flott land med mye vakker natur, herlig atmosfære og mye å se på. Anbefales på det varmeste;-)
Vi bodde på en Bed & Breakfast hos noen utrolig hyggelige skotter. Vi fikk full oppvartning og meget god service. Denne helgen var der også en rudgby finale mellom Irland og England, så byen myldret av folk. Det var også Millitary Tattoo så det var mye å se på



Denne nydelige hagen lå rett ved siden av der vi bodde. Utrolig grønt og fint overalt.



Vi gikk The Royal Mile. Her myldret det av folk og liv. Mange flotte artige butikker og mange inntrykk;-)


I Sterling måtte vi se den berømte kanalheisen the Falkirk Wheel
Denne heisen gjør at Forth & Clyde and Union kanalene mellom Glasgow og Edinburgh møtes. Heisen løfter båter ca 35 meter opp og fører dem gjennom en tunnell og til kanalsluser videre. Imponerende ingeniørkunst, der et meget enkelt fysisk prinsipp tas i bruk.



Og noen i reisefølget var tøffe nok til å smake den skotske nasjonalretten Haggis;-) Jeg må innrømme at jeg ikke smakte



I tillegg så har jeg vært så utrolig heldig at jeg har fått enda en award av Nancy;-)
Tusen takk Nancy, det blir satt stor pris på!
over helgen skal jeg gi den videre;-)

Jeg var også den heldige vinner av CCT Challange 60, Letters and Numbers. Det var utrolig morro;-)

Nå må jeg bare pakke kofferten igjen (den er forøvrig ikke utpakket siden jeg kom hjem) og setter turen for bryllup på østlandet. Hehe jammen godt jeg var tidlig ute med bryllupskortet;-)

Håper alle får en strålende langhelg igjen;-)

fredag 15. mai 2009

helg;-)

og nok en strålende dag i vakre Bergen;-)
Har vært på farten i hele dag, og skal straks fortsette ferden til Paviljongfest hos bruttern. Dagen startet utrolig bra, for i postkassa så lå nemlig de nye stemplene jeg hadde bestilt... Da ble jeg hoppende glad...





Så har jeg vært innom og snopt meg litt rååååsa lys som passer til min flotte arvede duk;-)

Og til slutt innom et hagesenter hvor det ble to råååsa Georginer og en råååsa hengenellik til den nye kurven... Aaah det er deilig å være menneske gitt...


Da jeg kom hjem sto denne flotte 17 mai buketten og ventet på meg;-)



Håper alle får en utrolig strålende helg og 17 mai feiring;-)

torsdag 14. mai 2009

hagepanner

De siste dagene har det vært nyyydelig sol og flott vær i Bergen. Vidunderlig deilig og grønt og frodig over alt. JEg har ikke produsert så mange kort disse dagene, men jeg og min Silhouette begynner å finne tonen;-) I tillegg fikk jeg plutselig ny jobb, og der har jeg allerede vært to dager. Og sist, men ikke minst, jeg prøver å utvikle grønne fingre!
Og ja, en ting til var der... I juni kommer der en liten firbeint venn som skal dele hus med oss. En "liten" Shæfertispe på 2 år som trenger et fosterhjem (stor fare for at det blir permanent...) Hun har ikke hatt det så bra, men er en herlig liten sprettball-krabat som er blid og glad og meeeget entusiastisk;-)

Her er litt av hva jeg har brukt dette nyyydelige været til...

Hehe det har gått hardt utover de gamle pannene (kjelene) til min trollmann;-)
men se så godt de egner seg som blomsterpotter da...
Dette er noe som har overvintret fra i fjor. Gleder meg til å se hva som kommer opp;-) For dette var en sommerblomst og ikke en staude;-)
Skogstrollet har glemt igjen skoen sin i hagen. Jeg benyttet anledningen til å plante litt i den og...
Denne nydelige potten fikk jeg av min snille trollmann i dag;-) Den har fått en flott rååååsa blomst og passer veldig bra på veggen her

tirsdag 12. mai 2009

Cute Card Thursday #59

I just love this weeks challange at Cute Card Thursday:
Happy Mail
Create a card to cheer someone up or make their day!
If you visit this link back to the Cute Card Thursday blog you will find a mail regarding Post Pals. I would like to use this opportunity to encourage you all to send a card to those children. What can better than to make a child smile??

... "Post Pals feature seriously ill children (most have cancer or are going through transplants) and their siblings on our website http://www.postpals.co.uk/ and invite members of the public to log on from around the world and send a card to a child"....
Here is my entry for this week





I'm going to send this card along with a few other cards that I have made... Just to try and make somebody smile;-)

mandag 11. mai 2009

sjekk denne blogcandyen


I forbindelse med 20.000 besøkende så feirer Hege med å gi bort en flott blogcandy... En meget flott blogcandy, og ikke minst en utrolig fin blogg. Mye bra inspirasjon og eye candy å hente her;-) Bloggen heter Hege-Annie's Paper {he}art. Bloggcandyen finner du her...
Sjekk den ut;-)

lørdag 9. mai 2009

CCT challange 60

Letters and Numbers
I have made this birthday card for a friend of mine.
Stamp from Ladybug, coloured with Le Plume.
I have written the name and number on a page from an old book and cut it out. Coloured with Fluid Chalk.
Thanks for looking;-)
Et lite bursdagskort til en venninne som fyller 30;-)
Stempel fra Ladybugs som er fargelagt med Le Plume. Mønsterark fra Nille.
Jeg har skrevet navnet og tallet på en gammel bokside som jeg har deretter "farget" med Fluid Chalk. Navnet og tallet ble limt på litt bølgepapp. Pyntet med to blonder, knapp og litt bling bling...

Takk for at du ser;-)


fredag 8. mai 2009

WOY Challange #29

Da prøver jeg meg på atter en WOY challange...
Denne uken var der en skisse som skulle følges, den kan du se her
Jeg har brukt stempelet med kakejenta fra WOY. Mønsterark er fra Nille. Tekststempelet Bursdag er fra Papirihjertet og Carpe Diem er fra Kort & Godt. Limt panelet med stempelet på en gammel bokside som er krøllet og så svertet med Fluid Chalk Bronze. Kortet er pyntet med en blonde og et klistremerke av en sommerfugl...
Motivet er malt med Le Plume.

Takkf or at du ser;-)


Another WOY challange...
There were a sketch to follow this week, you can find it
here
I've used the stamp cookie girl from WOY. The paper is from Nille (a lokal store). The text stamps is from two norwegian online scrapbookstores, Kort & Godt and Papirihjertet.
The panel with the stamp is glued on to an old book side. I've distressed with Fluid Chalk Bronze. The card is decorated with a butterfly sticker and a blonde;-)
The stamp is colored with Le Plume

Thanx for watching;-)

blogcandy hos Kristine...

Den kreative eieren av Kristine Cards and Photos deler ut en nyydelig blogcandy. Om du tar turen innom bloggen hennes vil du få se masse flotte kort og mange nydelige bilder som hun selv har tatt. I tillegg kan du lære et par triks i Photoshop... Med andre ord, vel verdt et besøk;-)

to nye kort

Huff og huff... her i Bergen er det skikkelig trollvær... Det regner og blåser sånn at jeg føler for å holde meg fast innendørs;-( Men, aldri så gale at det ikke er godt for noe... for jeg har fått ferdig to kort;-) Endelig fått brukt de nye stemplene;-)

I slutten av mai skal vi i bryllup. For en gangs skyld så har jeg laget ferdig kortet på forhånd, hehe i motsetning til å stresse i siste liten...

Jeg så denne artige formen på kortet i et blad for en tid tilbake. Synes den passet seg godt til et bryllupskort.

Jeg har brukt hvit shimmer Bazill og mønsterark fra Nille. Jeg har brukt stempel fra Stempelglede, Grunge Flourish Hearts som jeg har stemplet på vanlig papir. Klippet ut rundt hjertet og limte dette på en bokside som jeg har krøllet og svertet.
Sløyfen er limt bak panelene og så har jeg pyntet med blomster og knapper. Blomstene er noen fra Papirgleder og noen fra Hobbykroken. Sløyfen er kjøpt på en stoffbutikk.


Det første hjertet er stemplet med Fluid Chalk Creamy Brown. Det andre hjertet er stemplet med fargen Magenta. Jeg klippet ut det andre (lille) hjertet og limte det oppå det første med 3D puter.

Inni kortet har jeg brukt de samme fargene til å stemple det lille hjertet og så har jeg brukt bordene til å stemple kantene med.
På den ene siden har jeg skrevet et dikt på data (ikke selvkomponert altså) og limt dette på. Andre siden er pyntet med et papirhjerte og nok engang stemplet det lille hjertet og limt dette på;-)




På baksiden fikk jeg jammen meg plass til å stemple hjertene enda en gang;-) Hehe jeg har gått litt amokk med disse hjertene. De er så utrolig nydelige. Og så tenkte jeg at jeg sikkert slapp unna med det siden det tross alt er et bryllupskort;-)


Jeg klippet ut et lite hjerte i papir som jeg limte en liten hånd som sier håndlaget og skrev navnet mitt under;-) Kanskje på tide å kjøpe seg et personlig stempel???

PS jeg aner ikke hvorfor dette siste bildet er helt feil vinkel, jeg får dette problemet innimellom selv om bildet er "rett vei" på data'n. Gode tips mottas med stor takk;-)

Håper alle får en strålende flott fredag og helg;-)

Takk for at du titter;-)




onsdag 6. mai 2009

Tra la la... hoppende gla'

Først så lå der en flunkende "ny" Pondus bok Eliteserien 2 i postkassa og ventet på meg.... Tra la la sånt blir man skikkelig gla'a..... Så måtte jeg en liten tur innom Hobbykroken. Der var jeg så heldig at de hadde fått inn de nye stemplene fra Stempelglede. Der fant jeg hjertene som jeg har siklet etter helt siden siste nr av Ett Trykk kom for salg, nemlig Grunge Flourish Hearts... De er simpelthen vakre! Nå skal jeg begynne på to bryllupskort. Min kjære har en ekstremt lang jobbedag i dag, så når han kommer hjem tidlig nattestid så skal han få fersk eplekake;-) For min snille mann kjøpte nemlig nytt nyyyyydelig middagsservice til meg i går. Det er vidunderlig nydelig. Og det passer strålende til det nye Hardangerbestikket som jeg har tenkt å ta frem og bruke til hverdags. For kunsten er nemlig å få hverdagen til å bli en fest, for det er flest hverdager;-)

tirsdag 5. mai 2009

Gratulasjonskort

Ble litt hekta på blått og brunt, så jeg måtte lage et kort til i samme fargene;-)

Jeg har brukt brun og blå Bazill kartong og mønsterpapir fra Papirihjertet. Alle kanter er svertet med Fluid Chalk Chestnut Roan. Jeg har limt på et lite "skilt". Teksten inni er håndskrevet. Gratulasjonsstempelet er fra Papirihjertet. Jeg har pyntet kortet med litt papirblomster, sløyfe og en bokside.

Boksiden har jeg stiftet med brede stifter og deretter limt på. Pyntet med litt blå sløyfe oppå.

På innsiden har jeg limt boksider og samme mønsterpapiret inni som utenpå. Montert et lite panel" til å skrive en hilsen på

Takk for at du ser;-)

mandag 4. mai 2009

endelig hjemme igjen...

borte bra, men hjemme best!
Det tok sin tid med oppussing av toalettet gitt, ble en del mer styr enn forventet. Men... det var jammen verdt det! Nå mangler bare et par lister og så er det ferdig. Det var jammen godt å kunne flytte hjem igjen etter halvannen uke hos far, skjønt det fortonet seg som et femstjernes hotellopphold;-)

Som nevnt var jeg en tur innom på loppis forrige helg, og det ble et par ting med hjem...
Jeg fant en nydelig trearmet lysestake i nysølv. Den står nå hos min snille pappa som lot seg overtale til å pusse den skinnende som ny... (vel og merke måtte jeg lokke med hjemmelagde kjøttkaker til middag i retur;-) Se så fint den "kler" jordbærene...



Sånn tilfeldig snublet jeg over et litt artig bilde, eller bildespeil. Jeg synes dette motivet er helt nydelig, og selv om jeg egentlig ikke har plass til det så måtte jeg ha det... Plassen skal jeg klare å oppdrive;-)


Det jeg egentlig så etter på loppis var en gammal bok. En som hadde fine gamle bokstaver og som jeg kan "rive i stykker" og bruke på kortene jeg lager... Jeg fant en gammal flott bok. Men den er jo helt intakt, og den er utgitt for snart 110 år siden... Huff, da kan jo ikke jeg ødelegge den.... Bøker er litt helligdom for meg, så jeg tviler på at jeg får meg til å "ødelegge" en fullt intakt bok på 110 år...
I tillegg er jo eksemplaret signert av en eller annen... hmmm jeg tror jeg får prøve se om jeg kan finne ut noe om boken. Om det er 13 på dusinet av den kan det jo hende jeg får meg til å rive ut et par sider som jeg kan bruke

Uansett så var det utrolig morro å gå på loppis... håper sjansen vil by seg igjen ganske snart. Litt artig å gå rundt og lete etter små artige rariteter som andre er lei av... og litt kjekt at gamle ting kan få nytt liv;-)